Clientii nostri sunt cartea noastra de vizita

Bauer Romania

Constructii si fundatii speciale pe piloti

In cei 9 ani de colaboare Activ Fleet Management s-a dovedit a fi un partener de incredere. A inteles perfect nevoile noastre, si-a respectat angajamentele si a lucrat alaturi de noi astfel incat sa obtinem maximul de performanta in ceea ce priveste eficienta flotei auto.

Expertiza si profesionalismul companiei se reflecta in asistenta si suportul prompt de care am beneficiat in diverse situatii:
- solutionarea prompta a dosarelor de dauna, cu minim de implicare din partea noastra;
- remedierea rapida si in conditii de calitate a problemelor tehnice neprevazute ce pot aparea in cel mai nepotrivit moment la autovehiculele din parcul auto;
- reinnoirea parcului auto, acces la conditii preferentiale de finantare si achizitii;

Toate acestea au contribut la consolidarea relatiei noastre in timp iar acum afirmam cu toata increderea ca Activ Fleet Management este partenerul de care ai neaparata nevoie in afacerea ta cand vine vorba de gestionarea eficienta a timpului si resurselor ce tin de parcul tau auto.


Alcam International

Cristina Neagu | Administrator

Decizia de a externaliza managementul flotei auto catre Activ Fleet Management a fost una inteleapta. In cei 4 ani de colaborare Activ Fleet Management ne-a furnizat cele mai bune solutii raspunzand prompt la solicitarile si nevoile noastre.

Este foarte eficient cand ai totul la indemana, intr-un singur loc! Te simti in control, economisesti timp si iti usurezi munca! Apreciem foarte mult interesul si implicarea personalului Activ Fleet Management.

Imi amintesc de o situatie cand am mers la service-ul unei reprezentante pentru o reparatie pe garantie la autoturismul meu iar acestia nu s-au ocupat corespunzator. Am luat legatura cu cei de la Activ Fleet Management care au intervenit prompt si s-au ocupat de rezolvarea problemei fara ca eu sa mai pierd timp, reusind astfel sa rezolv alte probleme.

In plus, datorita expertizei si experientei lor am resusit ca de la an la an sa optimizam costurile cu reparatiile autoturismelor si cu asigurarile.

Suntem foarte multumiti de acesta colaborare si ii recomandam cu toata increderea.


IT Assist services SRL

Bogdan Dodu | CEO

In ce priveste parcul nostru auto si administrarea acestuia, Activ Fleet Management ne-a furnizat in cei 4 ani de colaborare cele mai bune solutii raspunzand prompt la solicitarile si nevoile noastre.

Gestionarea eficienta a daunelor si reparatiilor mecanice reprezinta unul din punctele forte ale companiei Activ Fleet Management, care conteaza foarte mult pentru noi. In activitatea noastra, fiind mai tot timpul pe drumuri administrand conturi foarte mari de IT, se ivesc tot felul de situatii neprevazute unde o interventie si o solutionare prompta este esentiala pentru reusita noastra si satisfactia clientilor nostri.

Un alt lucru important de mentionat este ca am reusit sa aducem la zi intr-un timp foarte scurt inmatricularile autoturismelor care trebuiau trecute pe noua adresa sau care trebuiau trecute de pe leasing pe noul proprietar. Aceste operatiuni dureaza de regula foarte mult, iar gestionarea relatiei cu institutiile statului poate fi o adevarata provocare mai ales atunci cand apar probleme chiar din neatentia sau nestiinta ta.

Cu Activ Fleet Management ne simtim mereu in siguranta pentru ca stim ca putem conta pe sprijinul lor oricand avem nevoie.


PAL GROUP

Alin Neagu | Administrator

Dupa cum stim si simtim cu totii, timpul este singura resursa care niciodata nu este suficienta sau la indemana, mai ales in momentele cheie. Daca vrem sa obtinem perfomante in compania noastra trebuie sa gestionam eficient aceasta resursa pretioasa si ireversibila.

Avand in vedere extra activitatile generate de administrarea flotei auto in regie proprie si timpul investit de personalul implicat, am decis sa externalizam managementul flotei auto catre o companie cu expertiza si experienta in domeniu si am ales Activ Fleet Management. Astfel avem posibilitatea sa ne focusam pe activitatile cheie care sa contribuie la cresterea si dezvoltarea companiei Pal Group si implicit la succesul clientilor nostri.

Apreciem foarte mult profesionalismul, promtitudinea si implicarea echipei Activ Fleet Management. Lasand totul in grija lor am reusit sa economisim timp pretios, sa reducem costurile cu reparatiile si interventiile in service si nu in ultimul sa mentinem autovehiculele la un standard inalt de calitate, atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

Va multumim pe aceasta cale pentru tot sprijinul acordat si va recomandam cu toata increderea.


SUPER BALL INTERNATIONAL SRL

Alexandru Fekete | Director comercial

Cu Activ Fleet Management ma simt in siguranta pentru ca m-am convins ca este un partener profesionist si de incredere.

Daca ati fost nevoit sa va schimbati macar o data sediul social al firmei atunci stiti cat de solicitant si consumator de timp este acest demers, mai ales in ceea ce inseamna birocratie si relatiile cu institutiile statului.

Recent ne-am relocat sediul social. A trebuit sa facem transferul la nivel de administratie locala a mijloacelor mobile, pe noua adresa a sediului social. Un aspect pe care vreau sa il subliniez in mod special in acesta situatie, aspect care a fost foarte important pentru noi, este timpul scurt in care echipa Activ Fleet Management a rezolvat situatia noastra evitand astfel amenzi, mobilizare si consum de resurse proprii.

In alta ordine de idei, faptul ca sunt mereu atenti si ne informeaza la timp despre starea parcului auto inclusiv alerte expirare ITP, RCA, roviniete, programare revizii si controlul calitatii acestora, ne ajuta foarte mult sa obtinem o eficienta sporita a activitatii flotei auto.

Sunt foarte multumit de aceast parteneriat. Daca sunteti in cautarea unui partener care sa raspunda prompt solicitarilor companiei dumneavoastra oricand aveti nevoie, alegeti Activ Fleet Management.


Solicita un audit gratuit!

Afla cum poti optimiza si reduce costurile cu flota auto.