Despre Activ Fleet Management

Activ Fleet Management, membra a Activ Grup (Activ Asigurari, Activ Credit Consulting, Activ Fleet Management), a fost fondata in 2008 din dorinta de a oferi clientilor sai solutii profesioniste integrate pentru exploatarea si mentenanta corespunzatoare a flotei auto.

Obiectivul fundamental al activitatii noastre il reprezinta eficienta operationala. Cautam in permanenta sa identificam si sa oferim solutiile optime pentru fiecare client in parte. Principalele beneficii obtinute printr-un parteneriat cu noi se reflecta in:

  • Cresterea performantelor prin solutii eficiente si eficace
  • Reducerea costurilor datoritia expertizei si experientei acumulate
  • Economie de timp prin servicii si interventii prompte plus asistenta si suport continuu
  • Control, siguranta si incredere prin transparenta costurilor si modul nostru de operare

Stim ca timpul tau este deosebit de important. Prin preluarea serviciului de administrare a parcului auto, iti oferim libertatea de a te ocupa mai mult timp de afacerea ta concentrandu-te pe activitatile esentiale. Iti garantam solutii complet personalizate nevoilor companiei tale pentru:

  • exploatarea si mentenanta optima a flotei auto
  • finantare si asigurare
  • intermediere achizitii si vanzare auto, inclusiv inmatriculari/radieri
  • o mai buna organizare a activitatilor de flota si optimizarea costurilor

Indiferent cat de mare este parcul tau auto, prin externalizarea managementului flotei tale catre noi, iti vei reduce costurile cu pana la 30%. Iti facilitam accesul la conditiile comerciale preferentiale detinute de noi in relatia cu partenerii nostri: dealeri auto, asiguratori, service-uri auto, furnizori piese de schimb, anvelope si combustibili. In plus nu vei mai avea costuri de personal si logistica aferente unui department propriu.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre! Solicita un audit gratuit!

Solicita un audit gratuit!

Afla cum poti optimiza si reduce costurile cu flota auto.