Intrebari Frecvente

1De ce ar trebui sa externalizez managementul/administrarea flotei auto?
1.1. Eficienta ridicata, masurabila. Desi eficienta poate varia in functie de sistemele de management si mentenanta curente, majoritatea clientilor realizeaza ca pot reduce timpul pe care il investesc in administrarea flotei auto focusandu-se mult mai bine pe activitatile cheie. Beneficiile oferite includ cresterea disponibilitatii flotei, imbunatatirea fiabilitatii autovehiculelor si productivitate sporita.

1.2. Reducerea costurilor de exploatare. Companiile care isi administreaza flota in regie proprie vor suporta frecvent costuri mai mari cu asigurarile, interventiile in service si achizitiile de piese. Ele nu pot oferi partenerilor volum care sa permite o negociere semnificativa, asa cum o putem face noi ca urmare a detinerii unui bogat portofoliu de clienti si autovehicule. Cu noi poti economisi peste 25% din cheltuielile curecte aferente administrarii flotei auto.

1.3. Servicii si solutii profesionale, integrate. Multe companii externalizeaza managementul flotei deoarece nu detin resursele necesare unei astfel de activitati in cadrul companiei, iar daca le detin constata ca sunt destul de costisitoare pe termen lung... In plus oricat de pregatit ar fi personalul existent din companie, nu va reusi niciodata sa atinga nivelul de expertiza si experienta al unei intregi echipe dedicate acestui tip de activitati.

1.4. Cresterea fluxului de numerar. Cresterea performantelor in utilizarea flotei auto duce in cele din urma la o reducere a costurior de exploatare.

1.5. Trasparenta si un control mai bun. Practic preluam integral toate responsabilitatile tale si ale personalului implicat, facem achizitii si negociem in numele companiei astfel incat atat riscurile si cheltuielile sa fie cat mai reduse. Ai acces in orice moment la roparte detaliate cu privire la costuri si operatii la nivel de masina/flota.

Pentru a afla setul complet de beneficii te rog sa vizitezi pagina de servicii unde am prezentat intreg portololiul de servicii.
2Cum procedeaza un angajat al firmei aflat intr-o deplasare in tara, in situatia in care intampima o defectiune la masina?
Avem posibilitatea sa oferim suport in astfel de situatii oriunde in tara prin partenerii nostri. In functie de defectiunea intampinata persoana respectiva ne apeleaza telefonic iar noi vom solutiona prompt situatia lui. Daca masina necesita tractare sau platforma, vom trimite pe cineva la fata locului sa o transporte la service. Daca defectiunea s-a produs pe timp de noapte si prezenta ta nu este necesara la remorcare/tractare, vom suna la cel mai apropiat hotel si iti vom rezerva o camera acolo. Iti vom trimite un taxi care sa te duca la hotelu indicat. In ziua urmatoare masina va intra in reparatie la cel mai apropiat service de locul unde s-a produs defectiunea/accidentul.
3Cum mai exact imi reduc costurile intr-o colaborare cu Activ Fleet Management?
Reducerea costurilor printr-o colaborare cu noi se reflecta in:
- Costuri mai reduse cu asigurarile;
- Costuri mai reduse cu interventiile si reparatiile in service, atat la piese cat si la manopera;
- Economisirea resurselor proprii alocate administarii in cadrul companiei a parcului auto;
- Evitarea costurilor neprevazute datorita minizarii/eliminarii riscurilor ce tin de flota auto si nu numai;

Toate acestea sunt posibile datorita expertizei si experientei echipei noastre si a clientilor care beneficiaza deja de serviciile noastre si cu ajutorul carora putem negocia tarife preferentiale la patenerii nostri, oferindu-le volum mare de lucru.
4Ce imi poate oferi Activ Fleet Management si alti furnizori de servicii nu pot?
Noi iti putem oferi cel mai un serviciu de administrare de daune. Iti garantam solutionarea prompta si fara costuri suplimentare a dosarelor de dauna. In plus prezenta si implicarea ta in tot acest proces este minima, confrom legislatiei in vigoare. Daca esti interesat ca in situatii de dauna sa iti repui rapid auto avariat in uz si sa iti desfasori in bune conditii activitatea, contacteaza-ne cu toata increderea.

Solicita un audit gratuit!

Afla cum poti optimiza si reduce costurile cu flota auto.