De ce Activ Fleet Management

10 motive sa alegi Activ Fleet Management

  1. In primul pentru ca suntem foarte buni in ceea ce facem. Echipa specializata cu peste 13 ani experienta. Beneficiind de expertiza noastra te vei bucura de o organizare eficienta si de mai mult timp liber in care sa te ocupi de lucrurile cu adevarat  importante pentru succesul afacerii tale.
  2. Ne pasa de clientii nostri, ne implicam 100% si suntem dedicati succesului lor. Le cunoastem nevoile si avem intotdeauna solutii prompte si eficiente.
  3. Iti asiguram nu doar controlul cheltuielilor ci si garantia unor cheltuieli corecte. De fiecare data vei plati exact ceea ce vei repara si vei repara doar ceea ce trebuie. Iti garantam interventii corecte si complete pe fiecare masina.
  4. Toate operatiile ce tin de parcul tau auto sunt atent monitorizate si ai acces oricand la rapoarte detaliate ce tin de utilizarea corespunzatoare a flotei auto.
  5. Iti garantam economie de timp si bani prin degrevarea/eliminarea personalului implicat in administrarea parcului auto. Detinem resursele necesare sa acopere toate aspectele administrarii unei flote auto, de la achitizie, finantare, asigurare, mentenanta , etc. si pana la scoaterea din uz si vanzarea acesteia.
  6. Iti mentinem flota auto la un standard tehnic si estetic ridicat. Iti asiguram o eficienta ridicata in utilizarea flotei auto ca urmare a procedurilor de control si management profesionist al costurilor.
  7. Iti asiguram costuri reduse cu asigurarile, reviziile si interventiile in service, piesele de schimb, datorita parteneriatelor strategice pe care le-am incheiat de-a lungul timpului. Oferim transparenta asupra costurilor cu flota auto.
  8. Iti oferim suport prompt in solutionarea dosarelor de dauna de la deschidere si pana la lichidare. Asiguram solutionarea rapida si fara costuri suplimentare a acestora si repunerea in uz sau inlocuirea in timp util a mijloacelor avariate.
  9. Te ajutam sa reduci si chiar sa elimini riscurile de plata a unor amenzi sau de achitare a unor pagube in cazul expirarii politelor de asigurare, rovinietelor, ITP-ului, producerii unor evenimente din cauza starii defectuoase a autovehiculelor, inclusiv din cauza anvelopelor uzate.
  10. La noi vei gasi intotdeauna solutia optima, complet adaptata nevoilor companiei tale, cu plus de valoare adaugata. Te vom ajuta sa te bucuri de performante maxime cu costuri minime in ce priveste flota ta auto.

Apelaza cu incredere la serviciile noastre! Iti multumim.

Solicita un audit gratuit!

Afla cum poti optimiza si reduce costurile cu flota auto.