Viziune, Misiune, Valori

Viziunea

Sa devenim lideri de piata in materie de consultanta si servicii in domeniul administrarii flotelor auto din Romania.

Misiunea

Sa contribuim la succesul afacerii clientilor nostri asigurandu-le costuri minime si performante maxime in ce priveste administrarea eficienta a parcului auto. Obiectivul fundamental al activitatii noastre il reprezinta eficienta operationala si toate actiunile echipei noastre sunt orientate catre indeplinirea lui si multumirea clientilor.

Slogan:  Performante maxime cu costuri minime.

 

Valorile in care credem si care ne reprezinta

Clientii

Reprezinta nucleul companiei noastre si cu fiecare ocazie vom face tot ce ne sta in putinta ca ei sa fie extrem de multumiti.

Integritate

Relatiile cu clientii si partenerii nostri au si vor avea intotdeauna o fundatie solida bazata pe corectitudine, incredere si respect.

Excelenta

Bine si foarte bine nu este suficient. Ne perfectionam  continuu si  identificam in orice situatie noi modalitati prin care sa devenim mai eficienti si mai eficace in tot ceea ce facem.

Responsabilitate

Stim ca orice aparent esec ne aduce mai aproape de succes. Invatam din greselile noastre si nu le mai repetam. In plus, stim sa ne revansam daca gresim!

Expertiza

Invatam in mod constant lucruri noi si ne perfectionam continuu deoarece dorim sa fim cei mai buni. Doar asa clientii nostri vor beneficia in permanenta de consultanta si servicii exceptionale.

Flexibilitate

Suntem creativi. Avem sau identificam intotdeauna solutii eficiente pentru orice probleme/provocari cu care noi sau clientii nostri se confrunta.

Solicita un audit gratuit!

Afla cum poti optimiza si reduce costurile cu flota auto.